Alkalmazásaink

Hogy mitől varázslatos a 42NET?

Attól, hogy ez nem varázslat, csak egy igazán okos megoldás a rádióállomások számára a mindennapi feladatok gondtalan megoldásaként. Azért, hogy ne maradjon benned egyetlen nyitott kérdés sem, igyekszünk válaszokkal szolgálni neked...

Music ID

Az alkalmazás, ami minden zenei szerkesztő álma! Általában rengeteg időbe és energiába telik, hogy kitöltsd a szükséges mezőket a daloknál, mint például az albumborító, szerzők, írók, kiadó, megjelenés éve, csak hogy néhányat említsünk a rengetegből. A 42NET-nél úgy gondoljuk, hogy a zenei szerkesztő feladata a rádió zenei arculatának létrehozása, nem a dalokhoz szükséges metaadatok összegyűjtése az internetről. Ez volt az alapötlet, amikor megszületett a MusicID alkalmazás, amely a Discogs adatbázisából dolgozik, vagyis képes kitölteni minden metaadatot és háttérinfót bármilyen dalhoz, ami a 42NET adatbázisban megtalálható. Ehhez szükséges regisztrálni Discogsdra, de ez néhány pillanat alatt megvan. A MusicID működéséhez nem szükséges telepítés, vagy bármilyen beállítás, egyszerűen csak teszi a dolgát.

Process Step1

Process Step2

Folder Scanner

Ha bármilyen hangfájl megjelenik a hálózaton a mappában, automatikusan importálja az alkalmazás az adatbázisba a korábban leírt paraméterekkel. Ennek a segítségével már lehetséges másodpercek alatt dalokat betölteni, vagy egy előre felvett műsorhoz a műsorvezető hangjának rögzítését másodpercek töredéke alatt betenni a kívánt Voice kategóriába. Légy akárhol, légy ONAIR akárhol! Ez az okos alkalmazás tökéletesen működik együtt távoli vezérléshez használt alkalmazásokkal, szóval a zenei szerkesztőknek akik otthonról dolgoznak egy feladatuk van, hogy bemásolják a kívánt fájlt a távoli mappába, és dolgozhatnak is a dalokkal a 42NET adatbázisban. Gyerünk inni egy kávét! A Folderscanner stabil, háttérben futó alkalmazás, amit akár automatikusan is el lehet indítani amikor elindul a számítógép és észrevétlenül csinálja a dolgát. Minden kapu nyíljon ki amihez nyúlsz! És ez még nem minden! Ez a jelentéktelen alkalmazsá képes importálni a metadatát és XML-ről vagy CSV-ről származó információkat TXT fájlba. Annyira okos, hogy a MusicID-vel kombinálva további információkat lehet venni az internetről ID3 tag-ekké formálva! Emberi erőforrások hadserege! A rádióid új, munkamániás kollégája már 500 mappára tud figyelni, és importálni másodpercek töredéke alatt minden gond nélkül. Ez hasznos lehet, amikor rádió automatizáló programok között váltasz, vagy amikor két különböző rendszert szeretnél egymás mellett futtatni.


Simple CLX

Előgyártás kattintások és hangfelvételek nélkül! Képzeld el, hogy a hírek, a műsorvezetői megszólalások és a magazinműsorok automatikusan készülnek. A recept könnyű! Egyszerűen rögzítsd és szerkeszd a felvételt, majd hagyd a SimpleCLX-et, hogy elvégezze a munkát! Ez minden, végeztél is. Kevesebb mint 3 másodperc alatt az elkészült hangfelvétel hallható is ON AIR-ben! Helykitöltő helyett mostantól mondj CLX-et! A CLX gyakorlatilag egy doboz, ami egyedi funkciókkal bír. Ide lehet érteni a nyitó és záró szignált, a zenei aláfestést és bármilyen szponzorált szignált elé vagy mögé. Korlátlan szabadság! Akár egy vagy több állomásról, jelenlegi vagy későbbi playlistről van szó, a SimpleCLX a háttérben futva kérdés nélkül minden elemet a megfelelő helyre tesz automatikusan. Takaríts meg időt, nyiss a világ felé! A CLX a legjobb megoldás olyan híreket automatikusan adásba helyezni, melyeket ügynökségek készítettek, vagy távolról érkeznek akár egy vagy több állomásra is. Továbbá lehetséges ezeket a CLX blokkokat automatikusan betölteni a tényleges adáslista betöltése nélkül.

Process Step1

Process Step2

Station Check

Több csatornás rögzítés | Hiánypótló megoldás a piacon a 42NET StationCheck, amely folyamatosan akár eltérő hangkártya bemenetekre érkező jelet képes rögzíteni, eltérő minőségben és természetesen akár a hálózaton eltérő mappákba. A StationCheck használatával nem lehet gond eltérő minőségben rögzíteni az archiválni kívánt anyagot, és akár vételkörzetünkben hallható konkurens rádiók adásait is monitorohzatjuk. Tetszőleges minőség beállítás és tömörítés | Sok esetben szükségünk lehet az elhangzott adás archiválására, akár kompletten kompromisszumot nem ismerő WAV formátumban, akár gyengébb minőségű, ám kevesebb helyet igénykő MP3 fájlokban. A StationCheck képes párhuzamosan több csatornán rögzíteni, melyen eltérő minőségbeállításokat tudunk alkalmazni. A többcsatornás rögzítésnek és párhuzamos mappakezelésnek köszönhetően bárki tetszőlegesen elkészítheti archiválási mátrixát, és biztos lehet benne, hogy itt csak a képzelet szab határt. Audio splitting is not a problem any more | Sok energiát emészt fel a programigazgatóknál a megfelelő hanganyagok összegyűjtése az AirChcekek alkalmával. A 42NET StationCheck automatikusan splitteli a rögzített hanganyagot 15/30/45/60 perces intervallumokban, tetszés szerinti beállításokkal, így esetenként elég 15 percet meghallgatni, és nem egy egész órás felvételből kell kikeresgélni a szükséges részeket. Hihetelen funkciók, ingyenesen | StationCheck alkalmazásunk egyedülálló a piacon, és ezt egyre több rádió és új partnerünk is megerősíti. Ennek köszönhetően a 42NET StationCheck elérhető ingyenesen, egy rövid regisztrációt követően weboldalunkról. Regisztrálj még ma, és engedd szabadjára elképzeléseidet adásarchiválás terén!


X-Link

A bleeding edge audio IP codec to establish minimum latency connection to entertain your listeners in real time! Solid state reliability combined with superior quality, encoding, decoding, multitasking professionally with analogue and AES/EBU in and outputs makes the 42NET X-link IP codec the best offer on the market.

Process Step1

Process Step2

MARVIN

A legfőbb modul minden rádió számára, a megbízható és erősen dobogó szíve az egész rendszernek. Felhasználóbarát felület, kombinálva teljes Windows kompatibilitással hardware megkötések nélkül! Lehetetetlennek hangzik? Nem az! Ez teszi a 42NET Marvint a legokosabb, legkényelmesebb automatizált rendszerré, amire a rádiódnak már hosszú ideje szüksége volt! Megérkezett


Copy

Mass import easier than ever | with a few clicks it selected files can be imported into database, so outsourced voicetracks can be loaded quickly in a mass. No format, extension or quantity limit, items can be selected a moved with the common SHIFT and CTRL buttons. It is really as easy as it seems.

Process Step1

Process Step2

Folder Scanner

Batch import with brand new solution | One of the simplest, but the most unessential module of the 42NET family. Data injection was never so easy and automatic before. With the help of FolderScanner it is possible to monitor remote folders on the network, and if any sound file appears it the folder, it is automatically imported to the database with the previously describes parameters. With it’s help, it is now possible to load songs in seconds, or when running a pre- recorded show with DJ talks that have been recorded in a third party DAW program, in a split of seconds the voicetrack automatically appears in the desired VOICE category. Be anywhere, be ONAIR from anywhere | This smart application works in total cooperation with remote access programs, so music programmers working from home office during the weekend has only one task, to copy the desired files into the remote folder, and it is now possible to work with the songs in the 42NET database. Let’s go and have a coffee | FolderScanner is a stabile, background application, that can be launched from the startup folder when giving power to the computer, and it simply does it’s duty unperceived. Open gates whatever you reach for | And, this is far not the end! This minor army is able to import metadata and items form XML or CSV separated TXT files. It is such smart, that when combined with MusicID application, further information form ID3 tags can be borrowed from the Internet with ease! An army of human resources | Your radios’ new workaholic colleague is now able to focus on even 500 folders, and import in split of seconds without problems. This might be indeed handy, when you are switching between radio automation softwares, or when you wish to run two individual systems parallel.


Multi Player

Optional number of stations, with one Playout | It is typical for all 42NETMedia modules, that they stand for high quality and professionalism. The ornate proof of this is the MultiPlayer module that allows running and monitoring optional number of playlists from one computer. Compared to our rivals solutions MultiPlayer is not only able for playing out more playlists in the same time, but these lists are real-time editable as well. Common contents have to be created on only one playlist, and with a few clicks, they are locatable on other lists with ease. Number of parallel running playlists can only be limited by hardware restrictions.

Process Step1

Process Step2

PTA

Synchronize easily | PTA is a great treasure for mall networks and small networks that are running more than one transmitters and playlists. With the help of PTA files and remote databases can be easily synchronized with the database located in the central server can be quickly copied to remote computers and workstations. This seems handy in radios, where variant content must be played in different cities, either in common networked or time tabled structures. Besides music, it is able to synchronize commercial blocks, jingles and other contents, including complete playlists which can be loaded automatically in to the remote database.


Stream IN

A StreamIN lehetőséget ad arra, hogy könnyedén keverd a tartalmat online streamből az élő adásfolyamba vagy felvett műsorrá. Helyi lista kijátszása addig, amíg a parancs nem érkezik - Satellite-ről, RS232-ről vagy TCP/IP-ről a lekapcsolásra. Természetesen lehet váltó parancsot adni időre igazítva, ahol a kijátszás a helyi és a központi adóról automatikusan váltható, manuális beavatkozás nélkül.

Process Step1

Process Step2

Silence Detector

The worst enemy | We can all agree, that unintended silence is the enemy of all radio technicians. Silence means that you audience starts scanning to new stations, your partners are not willing to pay for commercial campaigns, and all in all it sounds unprofessional… Here is the solution how to avoid it. As a background application, SilenceDetector has some easily configurable parameters, and when it detects silence, automatically switches to alternative stream channel, backup CD player or computer playlist, in order to maintain professional broadcast to your audience.


Commercials

From idea to confirmation | With the help of 42NET Commercials, you can be always up to date regarding your stations’ overall commercial time, usage of commercial blocks, status of creatives and commercial contents under production, and it can be shot OnAir with a few mouse clicks easily, according to numberless combinations. What is Commercials really about? It’s an all in one traffic management system, including all important features. Independently or together | In 42NET applications you can store as many uncompressed or lossy audio as you wish. This shows perfectly, that 42NET Playout solutions support most audio formats. Plan forward ’till the end | We all know the case, when daily papers’ insights arrive late night or early in the morning. It is than usually the responsibility of the morning shift, to place all spots to their place according to contracts. When using Commercials, these problems can be easily forgotten! Simply place these „phantom spots” to their places, create the schedules, and you only have to attach the audio file later, and with the help of dynamic playlist handling, they automatically appear on your playlist in the right place and at the right time. If its’ over, it’s time for billing | At 42NET we prefer that our customers receive such solutions, which fulfill all the requirements that may pop up while running a radio station, so a billing module could not have been left out from our Commercials application. It handles list prices, discount rates, year-long contracts and agency orders as well. As an addition, you can publish invoices with more of your companies, if you wish to. You can customize ad blocks according to commercial brakes, public announcements or even show promos.

Process Step1

Process Step2

Booster

Do You work as a one-man-band for News editing or with a whole News Editor Team? | It doesn’t matter which one you have, 42NETMedia News Editorial system – which is part of the 42NETi 2.0 – supports your job to manage and prepare great news content in the most effective way which can be broadcasted on radio, tv, online or even on social media platforms. Ger more for less price. | In our running world even for a radio station is crucial to be visible on more channels. Creating and broadcasting news on the radio is not enough any more. From planning the content through reading and finally ending up with archiving, there are lots of steps in-between. Booster is suitable even for small editorial teams to prepare multicast contents, as it saves up time and energy for the editor. There is no need to create different formats, to embed video, audio or other contents and to share it on social media sites manually. With managed rules Booster and NewMedia will prepare everything for you. Collect the most relevant info that fits you! | Edit news and order them into custom defined categories and manage them with creative workflow. You can manage all different channels on one panel, and it is indeed easy for you to organize the created topics at the time of creation, how you want to schedule, when and which channel you wish to use, what kind of promotion fits the most to reach as much audience as possible. You can create groups using topics, categories or even keywords, to make searches easier, and furthermore it is even possible to export content to your newsletters too. When you are finished, you can follow your success with the analytics function. Integrated editorial and On Air system | With Booster all workflow can be managed on a single interface. Forget the hassles of manual sheets, production workflow lists and manual card files. In the 42NET system lifecycle of any content can be traced and visible transparently. The playout system provides online information regarding broadcast ed contents, the status of the planned and edited contents even on mobile platform. With RSS, XML and MOS protocols integration is easy with other broadcast- and content management systems. Reporters on the spot and distant studios | With the help of Booster, you can easily manage remote studios and distant locations into one complete information flow. User right for one or more stations, or complete editoral teams for each newsgroup are individually customizable, and exceptions are easy to be configured if required. Data injection • Data can be injected via e-mail, comm. Port, or by automatic import of documents that arrive in Windows folder in case of prepaid news agencies services. • Most popular formats and protocols are supported • Complex search is available between integrated systems UNBEATABLE IN TEAMWORK • Grants access for all content for newsteam editors • Easy production of news for any kind of platform • Content can be shared, and the same content can be edited from more remote workstations MOBILE WORKFLOW • News content can be reached from anywhere with the help of WindowsPhone, Android or BlackBerry applications • New content can be viewed, created and edited with mobile apps CUSTOMIZABLE USER INTERFACE • Resizable layout, and customizable layout EASY TO REACH • No need of complicated workflow for opening and editing news contents or rundowns. Furthermore, it handles audio and video devices UNIQUE OPENNESS • Unbelievable wide user friendly interface • Integrated Social Media applications are included (g+, facebook, twitter, LinkedIN, Youtube, pinIt, Tumblr, RSS) SCALEABILITY • Unlimited number of workstations, with unlimited number of users • No limit in news categories • Electronic hardware key, there is no need for USB or LPT port devices LDAP INTEGRATION • Reduces time for administration • Use the same Active Directory groups in 42NET as well. INTERNATIONAL LANGUAGE SUPPORT • Booster can be used in any language on Earth by using our online translation module on www.42NETMEdia.com


Advantech Manager

Core function for 42NET | With the help of this application it is possible to create and maintain two sided communication with any device. Most Advantech cards are able to monitor command signals and with its help mixing consoles, silence detectors, skip pads, OnAir lamps can be controlled, and various commands can be described such as PlayA, Stop, XPlay and so on. Nothing new is under the sun | The above mentioned features usually come with systems that call themselves a bit professional. The innovation in our solutions is in previously set up presets. Why would you spend days to find out how things work? Use a well-tried method, and create configures at your own taste. It is much more efficient and fast! Total compatibility | Advantech Manager is able to co-operate with AudioLogger, that is automatically recording the signal coming on a given channel. For example, if recording is calibrated for the microphone channels, by activating the channel, recording procedure is started automatically, and is running until the mic channel is active. Don’t puzzle about solutions that are already accomplished, and waiting for you to use.

Process Step1

Process Step2

Audio Logger

Solutions with easy setup | Let’s put the case that you need to record a microphone signal, or you wish to keep all telephone conversations but you don’t have a VoIP service yet. Or you have shows and live interviews, that after broadcasting you wish to share and you need a record of them. Up to this point, tons of solutions are available. It’s not a big deal, you record, edit, save, upload, and you finally you are happy. This is what we save up for you with AudioLogger. Record as much as you need | 42NETMedia’s unique solution are CLX items , and by the countless advantages one of them is that interviews, DJ talks can be recorded apart from the background off air logging, as it can be custom configured to create recordings only when the CLX item is played out. With its help, all microphone routes can be recorded together or separately, with or without music beds.


New Media

In our running world, information is spreading with marvelous speed. For a radio that is just a little bit ambitious, it is essential to share much more content that just the music or talks that they broadcast. Album art, song title and performer data are those details, that must be visible all the time, not to mention the OnAir playlist of the last 60 minutes, or a complete day, and furthermore, to publish it to the main social sites. Newsblocks’ written content is worth to be shared on the web as well for giving a boost around our radios’ digital platform. 42NET NewMedia application is exactly designed to fulfill these requirements, as the RDS data produced by Player it is now an easy task to publish any metadata on your website, such as song title or the charming album art of each song. All this may seem a bit difficult, but with our NewMedia application it is only required to set up the basic settings, and from that point, content is shared 0-24 online. Facebook posts can be edited, twitter is manageable, and all other social sites such as Google+, Pinterest, Tumblr or LinkedIn.

Process Step1

Process Step2

DHD Remote Gateway

Two sided TCP/IP communication can be established with the most popular DHD mixing consoles. By pressing configured buttons on the mixing console, several features can come alive in 42NET Player, such as PlayA, PlayB, xPlay, START, STOP, PFL and so on. Mixing console can be controlled from 42NET Player, or Player might be controlled from mixing console. The choice is yours!


Multi Channel Streamer

Stability on every day of the week | A streamer application is doing it’s job perfectly when you don’t even realize that it is working, or you can’t even remember when did you last see the settings page. Now days it is a simply hit ’n run task, you start it once, and never touch it again. Why would you do that at all? The application is simply doing it’s job. 42NET Streamer is combining long years’ innovative development with the always changing industry demand. Our development team is bringing you an application, that starts when you power up your computer, and does its job hard-working in order to let you broadcast your digital content as fast as you wish. Up to 32 parallel channels | There are no limits, or only in bandwidth. It does not depend on us, how many stream channels you run, or what audio processes you use. You definitely process ACC+ streams for mobile applications in a different way, than audio sent for hifi quality in MP3. Why do you need different alternative solutions, to fulfill all your needs? Use only one free application and enjoy unbounded freedom and perfect sounding. Individual feature of ours, that you only have to run Streamer at the time, in case you wish to use different inputs form the same soundcard, as number of inputs and number of streams are not restricted by us. According to our tests, an average PC is able to handle up to 32 individual audio processed stream channels in good quality without interruption. 32 channels, 32VST plugins, 32 perfect stream | It is essential to optimize your sound according to up-to-date mastering standards, as your listeners are hardly able to manage peaks in dynamics and differing volume values, so it’s high time to use and over think some basic industry standard FM settings. With the help of VST plugins you can do nearly everything in order to make your outgoing sound perfect. This is why we are giving you a StereoTool as a present, with some previously set up presets. Give us some feedback, how you liked it :) Accurate listener statistics at first hand | As no one is willing to give the stats of the streaming server to marketing colleagues, we decided to come up with a complete stat’s windows, so you can easily get the answer for your most frequently asked question: how many listeners I have? And all this is subsidiary! For a music programmer it can carry lots of additional information, for example which is that song, where you loose the most audience or program directors can easily monitor the success of a new show, as peaks and downturns are clearly visible. Unlimited possibilities, for free | We are a one big family, we talk to each other, and try to help where we can. Our innovative developer team think, that the industry needs a Streamer, as we don’t like when our partners have to break their heads to find easy answers. Just imagine, you will sleep much better, if you know that your stream application is totally reliable, and there is no need of continuous monitoring. As Christmas is still far away, we give this solution as a gift for now. Download it for free!

Process Step1

Process Step2

Switch Out

In the lack of a broadcast-matrix chain there is an option to switch between signals of incoming sources, from other studios, remote locations with a use of some clever software solutions, with the help of impulse or event commanded control. In case of windowed playlist, the software automatically mixes the signal coming from satellite, and by according to scheduled timetables, playlist commands, RS232 or TCP/IP protocol, local playlist is automatically played out. Typical example for this might be when mixing local jingles onto incoming signal, or playing out local commercial blocks or news content. There is no need for thousand dollar’s devices any more, here is 42NET!


Admin Tools

All settings in one place | Centered settings and user rights configuration is the definition of 42NET AdminTools application. It’s main task is to store and run all configuration setup of any 42NET application that is running on the system, and to handle user rights and access. Centered management, minimalized error options | System administrators can manage any 42NET applications’ setup and configuration from any computer on the network. For each module – in case of having sufficient rights – local changes can be made, but with a bigger number of workstations, or radios running with more studios sometimes it is impossible for the administrators to manage all settings locally and customized. Because the above mentioned reasons, 42NETMedia decided to come up with a solution that is able to handle all workstation’s settings, and all users’ rights from one center, easily and quickly. Our mobile application that is soon to be launched will make remote administration, continuous management even more easier, giving more flexibility to system administrators. In agree with corporate systems | 42NET applications are able to synchronize with ActiveDirectory and LDAP. Access right matrixes can be attached to user groups, and these settings can be easily overwrited for each user of the group if it is required. The deep – mouse click deep – restrictions can be a great help to secure the radios’ broadcast, and to minimalize human error factors, which is supported by the automatic generated and very detailed log files.

Process Step1

Process Step2

Mlink

Mlink’s core feature is to sync the 42NET database with most of the music scheduler applications. Of course this not all, nearly anything can do this. But MLink has some great features which approaches the synchronization in a much more innovative way. Mlink’s secret is about a hidden component in the system’s background. When the user imports a new item in any module of 42NET (it doesn’t matter if it is a song, a jingle, ad or voicetrack etc.) it will automatically appear in the third party applications (eg. MusicMaster, PowerGold, RCS GSelector or MusicOne) database. In the external applications all audio files will be available for listening; cue pointed and markers can be placed and all changes will beupdated in 42NET database straight away. This is far not everything that MLink can provide. Playlists templates, daily playlist generation, sponsorships, jingle scheduling are the features that can be customized by the user. No need for any export-import functions, the system does every step for you in the background. Tons of work and resources might be saved up in Micro- and macro scheduling, as it can be even fully automated. It is important to know that the handling of the reserved songs, the reporting of the on-air logs and contents are travelling automatically between the different modules of 42NET system in real time and invisible. If you wish to transfer your prepared playlists to other stations, regional radios or remote studios, NewMedia application is doing this job totally automatic. We believe that our innovations are not only making our customers life easier, but it boosts up 42NETMedia family social life even more. Main Features of MLink: Media Synchronization: ● Real time and automatic sync from 42NET database to a third-party music scheduler application’s database. Always the latest version will be visible even when modifications were made in any module. ● Audio content availability checking in the external application’s database. “Add”, “modify” or “delete” actions can be executed this way too. ● Exporting folder is highly customizable for easier network communication. With this, two sided communication and synchronization can be established between server music scheduler workstations. ● Configurable refresh timer: Automatic refreshment is done after the modification time, but time window options can be configured as well. ● Logging can be turned on or off to save memory on the workstation ● Approving process: Contents can be marked which can be synchronized with the third party database. It can be Song, Jingle, Commercials or Voice. ● During the installation, 42NetMLink configures the third-party application’s database automatically, so it will be in-line with all industry recommendations. Reconcilsyncronization ● After a a whole day was played out, 42NET automatically sends a report which contains the playlist details of all played tracks, so editors can see all actions that happened during the day. This way the modifications or cancelled tracks can be monitored. ● During the installation, 42NETMlink configures the third-party application’s database automatically so this makes life easier. Playlists Synchronization: ● Generate the whole day’s playlist with the external application, the exported file will be updated in the 42NET system automatically. Changes are made if required (for ex: there was a change in jingle content) ● MLink is able to handle CLX elements and comments, so third party selectors can generate a complete, full daily playlist. ● During the installation, 42NETMlink configures the third-party application’s database automatically so this makes life easier. 42NETi Surfer Remote: ● The program gives access to users that are allowed to make changes in Surfer database from remote locations, and their finished work is automatically loaded back to the server. With the help of this feature, editors are able to edit, delete or modify database items. ● The database is working with duplication methods, so any kind of failure will have no effect on the database. ● The external database can be either the popular MySQL or MSSQL. Data is stored on FTP.


Active Directory

42NET is used by several giant network and radio houses, but the use of Active Directory and managing of users might be helpful even in smaller studios, so it is essential that the playout system can integrate with CRM solutions. All our modules are able to manage the users’ data stored int he database between AD and 42NET, and by going backwards, more functions are available. From now it is not a problem if a collague is leaving the company, or you have a new face sitting opposite you, or maybe someone has just granted some more access to new modules to work with. It is far enough to give access to these users in ActiveDirectory, and these settings will be applied in all 42NET applications inmediatley.

Process Step1

Process Step2

Media Asset Management

As for long years, it was a privilege of TV stations, now days it is impossible to imagine the life of radio stations without MAM systems as well. It is an accepted and usual for radio stations that they broadcast exclusive content, while gaining more popularity on the market. Purchased content and royalty management, OnAir logs and licenses were managed manually, archiving took ages and tons of paper work, not to mention the required human resource. For solving these issues, using a MAM system is essential.


Sync

All in solution for radios running from more locations | 42NET Sync is the solution to keep unrestricted number of workstations in complete online syncrone without continuous usage of the complete bandwidth, as it can be time scheduled or the data usage parametrically set up as desired. With the help of this unique 42NET application, data can be transferred as quick as thought between remote studios, on the spot reporters or networked radio databases, without manual interruption. Awesome solution, as loss of internet connection can not make any harm from now.

Process Step1


Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.Elfogadom