ostech image

Korlátlan számú munkaállomás

Nem korlátozzuk a kreatív csapatodat a használható számítógépek számával. 42NET a lejátszási csatornák számával van licencelve; nem számít, hogy 2 vagy 2042 munkaállomás van.

ostech image

Hardvertől független megkerülés

42NET támogat minden Windows illesztőprogrammal rendelkező hangkártyát. Természetesen, ha jobb hangminőségre van szükséged, használj profi eszközt! Dante, LiveWire vagy AES67 típusú eszközöket is kezelünk.

ostech image

Bármilyen audio formátum

Egyszerre több formátumot is használhatsz: MP2, MP3, WAV, FLAC. Különböző bitráta vagy mintavételi frekvenciák (44,1 kHz, 48 kHz) lejátszása során sem jelent problémát.

ostech image

Beépített zenei szerkesztő modul

Felejtsd el az ismétlődő dalokat, bonyolult rotációs beállításokat és harmadik féltől származó megoldásokat. A zenei szerkesztés még soha nem volt ilyen egyszerű, mint a 42NET MusicScheduler-rel.

ostech image

Teljeskörű hírszerkesztő megoldás az alapárban.

Egy teljes és korlátlan hírszerkesztő modul, amellyel könnyedén kezelheted egy vagy több rádió híreit egyetlen számítógépről. Írj, rögzíts, sugározz és oszd meg a tartalmat csak a kreativitásoddal. A többit a 42NET biztosítja.

ostech image

7/24/365 támogatás

Ne aggódj, ha éjszaka közepén merül fel egy kérdés. Célunk, hogy ügyfeleinket minden nap boldoggá tegyük. A támogató csapatunk mögötted áll, így biztos lehetsz benne, hogy nem hagyunk magadra a technikai problémáiddal.

HOGYAN KÉSZÜL A 42NET VARÁZSLAT?


Ez nem varázslat vagy csoda, egyszerűen csak egy okos megoldás a rádióállomásod számára. Válaszolunk minden kérdésedre, nézzük meg, miről is van szó...

42NET Booster Meta Service

A 42NET Booster 2.0.1.63-as verziójától kezdődően az alkalmazás használatához elengedhetetlen a 42NET Booster Meta Service használata. Segítségével akár 2500 munkaállomásról egy időben is szerkeszthetők a hírek és egyszerre egy időben akár 100 munkaállomásról is vezérelhető kijátszás közben bármely hír típusú CLX.

42NET Installer

A 42NET rendszer telepítőkészlete, mellyel néhány másodperc alatt telepíthetjük Magyarország piacvezető adáslebonyolító rendszerének komponenseit.

42NET License Renewal

N/A

42NET Service

N/A

42NETTel

N/A

ActiveDirectory

N/A

Admin Tools 2.0

N/A

Audio Logger i

N/A

Booster i

N/A

CartsWall

N/A

Commercials

N/A

Copy 2.0

N/A

Ember+

N/A

FolderScanner

N/A

MLink i

N/A

Marvin

N/A

MultiPlayer 4.0

N/A

Music ID

N/A

NMHH Reporter

Az alkalmazás segítségével könnyedén bevallhatunk az NMHH felé, mindezt kellemes felületen.

NewMedia by 42NET

NewMedia: A Rádióállomásod Legjobb Munkatársa! Üdvözöllek a 42NET világában! A NewMedia a 42NET Radio Automation System részeként arra hivatott, hogy megkönnyítse és hatékonyabbá tegye a rádióállomásod mindennapi működését. Fedezd fel, hogyan teheted gördülékenyebbé és professzionálisabbá a tartalomkezelést és megosztást a NewMedia segítségével! Főbb Funkciók: #### Tartalommegosztás Széles Körben - FTP és Webszerverek | Könnyedén megoszthatod a készített tartalmakat FTP szerverekkel és webszerverekkel, biztosítva, hogy a közönség mindig naprakész információkhoz férjen hozzá. - Podcast Szolgáltatók | Automatikusan juttasd el műsoraidat a legnépszerűbb podcast szolgáltatókhoz, hogy hallgatóid bárhol és bármikor hozzáférhessenek kedvenc műsoraikhoz. #### Valós Idejű Playlist Exportálás - JSON Formátumban | Valós időben exportálhatod a műsorlistákat JSON formátumban, így biztosítva a zökkenőmentes integrációt más rendszerekkel és alkalmazásokkal. #### Adatbiztonság és Mentés - MSSQL Biztonsági Mentések | Automatikusan készíthetsz biztonsági mentéseket helyben és távoli szervereken is, biztosítva az adatvesztés elkerülését és a zavartalan működést. #### Tartalmak Szinkronizálása - MySQL Szerverekkel | Add át helyi tartalmaidat távoli MySQL szervereknek, hogy a tartalom mindenhol elérhető és naprakész legyen. - EPG XML Kimenetek | Készítsd el az EPG XML kimeneteket a tartalomszolgáltatók irányába, garantálva a szabványos és hatékony adatátvitelt. ### Miért a NewMedia? - Automatizálás és Hatékonyság | A NewMedia minimalizálja az emberi beavatkozás szükségességét, így több időd marad a kreatív tartalomkészítésre. - Valós Idejű Adatkezelés | Az azonnali adatfeldolgozás és exportálás révén hallgatóid mindig a legfrissebb információkhoz juthatnak. - Biztonság és Megbízhatóság | A rendszeres biztonsági mentések és a zökkenőmentes adatátvitel garantálják a rádióállomás megbízható működését. Ismerd meg a NewMedia by 42NET előnyeit, és lépj egy új szintre a rádióállomásod tartalomkezelésében és megosztásában! Lépj velünk kapcsolatba még ma, hogy többet megtudhass, és elindulhass a hatékony és modern rádióműsor-szolgáltatás útján.

Playlist Editor i

A 42NET Rendszer Playlist Editor modulja egy többfunkciós alkalmazás, mellyel egyrészt a rendszer adatbázisának feltöltése, kelezése, karbantartása végezhető, másrészt adáslisták létrehozását kezelését, illetve karbantartását biztosítja.

ShowScheduler

N/A

Silence Detector

A Silence Detector alkalmazás feladata, hogy felügyelje a számára meghatározott bemeneti forrást és jelezze, ha rendellenességet tapasztal.

Simple CLX i

A 42NET Rendszer Simple CLX moduljának feladata, a külső forrásból származó hanganyagok gyors kézi vagy automatizált importálásának biztosítása minél egyszerűbb felület segítségével.

Station Check i

N/A

Streamer i

N/A

Surfer

N/A

SwitchOut 4.0

N/A

Sync for 42NET

A 42NET Rendszer több telephelyes verziójának fáj szinkronizáló alkalmazása. Az alkalmazás futásához szükséges a Microsoft Sync Framework 2.1. Az alkalmazás működésének menetének leírása: A Sync-et rendszergazdai jogosultságokkal kell futtatni (Jobb klikk futtatás rendszergazdaként).Az automatikus frissítés ellenőrzése után a program frissíti magát, ha talál új verziót ellenkező esetben elindul. Indulás után a számítógépen található 42Player.ini fájlból meghatározza az adott fájlok elérési útvonalát. Következő lépésben az "IP megadása" felirat alatt lévő sávba kell megadni a cél/forrás ip címét és a hozzáadgombra kattintva a rendszer ellenőrzi annak helyességét és a távoli 42Player.ini-ből meghatározza az adott helyen lévő fájlok elérési útvonalát. A "Visszajelzés" boxban az éppen aktuális folyamatot írja ki, itt tudjuk nyomon követni, hogy az alkalmazás éppen mit is csinál. A szinkronizálandó mappákat egy-egy csúszka segítségével tudjuk beállítani, ha a csúszka szürke és jobb felében egy O található az adott mappa szinronizálás ki van kapcsolva, ellenkező esetben bal oldalt megjeleni egy I és sárga alapon lesz, ez azt jelenti, hogy a szinkronizálás éles. A szinkronizálás mindig kétirányú, tehát van egy master és egy slave. A master mindig az a gép lesz amin az alkalmazás fut a "slave" pedig amire az ip mutat. Közös mappa: Ez az opció jelenleg le van tiltva Zenék: ..radiodata-songs mappát tudja két irányban szinkronban tartani. Szignálok ..radiodata-jingles mappát tudja két irányban szinkronban tartani. Voices ..radiodata-voices mappát tudja két irányban szinkronban tartani. Reklámok ..radiodata-commertials mappát tudja két irányban szinkronban tartani. Wavok..radiodata-mp3 mappát tudja két irányban szinkronban tartani. Teaserek..radiodata-teasers mappát tudja két irányban szinkronban tartani. Export:Ez az opció jelenleg le van tiltva Képek:..radiodata-images mappát tudja két irányban szinkronban tartani. Log-App:..radio42netlog mappát tudja két irányban szinkronban tartani. Commercials Log:..radio42netcommercials mappát tudja két irányban szinkronban tartani. E-mail allert: jelenleg fejlesztés alatt

Traf4

A 42NETMedia legújabb gyermeke a Traffic munkatársak álma.

Traf4 Report

N/A

WebSurfer

N/A

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a 42NETTel?

A 42NET Csoport telekommunikációs divíziójaként működő 42NETTel Internet alapú távközlési szolgáltató vállalat Magyarországon. A kiépített, saját üzemeltetésű hálózat fejlesztése és bővülése jelenleg is zajlik. Ez a dinamikus fejlődé, a hazai távközlési és média piac meghatározó szereplőivel való nagykereskedelmi kapcsolat az alapja a versenyképes árakhoz történő hozzáférésnek a közép-kelet európai régiót tekintve. Jelentősebb partnereink a magyar média neves képviselői, mely garancia a magas színvonalú és minőségi szolgáltatás biztosítására.

Mi az a VoIP?

Az Internet Protokoll feletti beszédátvitel – elterjedt nevén VoIP, Voice over IP vagy IP-telefónia – a távközlés egy olyan formája, ahol a beszélgetés nem a hagyományos telefonhálózaton, hanem az Interneten vagy más, szintén IP-alapú hálózaton folyik.

Általánosságban elmondható, hogy az IP-alapú beszélgetés kevesebbe kerül a hagyományos távbeszélőn folytatottól. Nincs szükség ugyanis egy különálló hálózat kiépítésére és karbantartására, ami a szolgáltatónak, s így a felhasználónak is jelentős költségmegtakarítással jár. A felhasználók, ha rendelkeznek szélessávú interneteléréssel, az általuk ki nem használt sávszélességet fektetik be a telefonálásba, gyakorlatilag extra költség nélkül.

A szolgáltató hálózatán belüli hívások jellemzően ingyenesek, hiszen ezek csak az Internetet veszik igénybe. Nem elhanyagolható tény az sem, hogy hagyományos telefonvonal esetében az alközpont drága és minden egyes funkció a szolgáltatást támogató eszközzel lehetséges. VoIP hálózat esetében ezen funkciók aktiválása többletköltség nélkül végezhető.

Hogyan használható a 42NETTel VoIP szolgáltatása?

A szolgáltatás sokféleképpen használható. Minden esetben az alapvető kritérium, hogy internet szolgáltatás kell hozzá. Az internetre kapcsolódott számítógéppel, vagy – VoIP átjáró (ATA egység) beiktatásával – hagyományos telefonkészülékkel is használható. Közvetlenül is kapcsolható IP telefon az internetre, ekkor szinte 100%-ban hasonlít a rendszer a hagyományos telefóniához. A VoIP integrálható kis vállalkozások meglévő telefonhálózatába, de a legbonyolultabb telefonhálózatok szerves részét is képezheti. Egy szóval: a 42NETTel megvalósítja az olcsó és hatékony kommunikációt minden szférában.

Vissza a tetejére