Vezetékes Telefon

Tettek és Gigák helyett válaszd az elérhető és megfizethető szolgáltatásaink közül azt, amelyet ideálisnak gondolsz. Ha elakadsz mi segítünk eligazodni.

Tarifa Csomagok

Irányelveink

A 42NETTel elkötelezett a szélessávú Internet, és az ennek segítségével megvalósuló egyéb technológiák (pl. VoIP - Voice over Internet Protocol) terjesztése mellett. Ezek az alkalmazások arra hivatottak, hogy megkönnyítsék a kommunikációt, egyre egyszerűbb használatuk és javuló hatékonyságuk időt és anyagiakat takarít meg használói számára.

A 42NETTEl a lehető legkedvezőbb áron tervezi meg és építi ki az ügyfelek igényeinek megfelelő leghatékonyabb rendszert.

Ügyfeleink igényeit folyamatosan szem előtt tartva garantálja, hogy létezik alternatíva az olykor bonyolult technológiai megoldások könnyen használhatóvá tételére is. A felhasználók egy letisztult, egyszerű termékskálában megtalálhatják a számukra ideális választást - testreszabott, könnyen kezelhető és költséghatékony szolgáltatásokat, amelyek biztosan kielégítik cégük elvárásait, igényeit.

Ügyfeleink teljes körű elégedettsége cégünk legfőbb célkitűzése, amelyet prémium minőségű termékeink, valamint a hozzájuk tartozó magas színvonalú kiszolgálás garantál.

Igénybe vehető szolgáltatások

Hívásátadás, - átirányítás, - várakoztatás, - követés;

Hangrögzítés

Hangposta

Softphone (szoftveres virtuális mellék)

PBX

A PBX a Private Branch Exchange (saját alközpont) rövidítése. A PBX telefonrendszerek felhasználói a külső telefonhívások kezdeményezésekor számos külső vonalon osztoznak. A PBX összeköti az egy vállalaton belüli telefonokat és egyben összeköttetést biztosít a nyilvános telefonhálózatokkal (PSTN). A PBX telefonrendszerek fejlesztésében az egyik legújabb tendencia az IP PBX, mely a hívások továbbítására internetes protokollt használ.

Eszközpark

Ajánlatunk az elvárásoknak megfelelően minőségi eszközökre, a Grandstream és a Cisco termékskálájához alapoz. A Cisco piacvezető a hálózatok és internet-technológiák terén. Az eszközöket úgy választottunk, hogy azok illeszkedjenek a 42NETTel PBX szolgáltatási palettájához és azzal optimálisan együtt tudjanak működni.

Kiemelt szempont volt a hálózati eszközök kiválasztása során, hogy az ismert igényeknek tudás és teljesítmény szempontjából teljes mértékben megfeleljenek és lehetőséget adjanak a jövőbeni sávszélesség-bővítésre.

A szolgáltatás igénybevételéhez szükséges feltételek

Szélessávú Internet-előfizetés

ADSL, SDSL, kábel-net vagy bérelt vonal (a szolgáltatás sávszélesség igénye függ a mellékek, valamint az egyidejű hívások számától)

A számhordozás során a régi internet kapcsolat megszűnhet, ennek egyeztetése a régi szolgáltatóval elő feladata!

IP-telefon, ATA + analóg vagy ISDN telefon, Softphone (az igényelt mellékek számától függően)

A havidíj tartalmazza a 42NETTel hálózatból ingyenesen hívható 1242-es számon és segitunk@42NET.hu e-mailben elérhető Helpdesk szolgáltatásunkat. Mérnökeink munkalapokon 09:00-től 17:00 óráig állnak a rendelkezésükre.


Friss adatvédelmi tájékoztatónkban megtalálod, hogyan gondoskodunk adataid védelméről. Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért.Elfogadom